Οι οπαδοί της Παρτιζάν δεν πήραν πολύ ψύχραιμα τον αποκλεισμό της ομάδα τους από την ΑΕΚ Λάρνακας στο Europa League και… επιτέθηκαν στους παίκτες.

Η Παρτιζάν αποκλείστηκε από το Europa League καθώς δεν κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 2-1 από την ΑΕΚ Λάρνακας και έτσι μετά την ισοπαλία με 2-2 στη Σερβία αποχαιρέτησε τη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της Ευρώπης.

Αυτό δεν το πήραν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι οπαδοί της Σέρβικης ομάδας, οι οποίοι ξεφτίλισαν τους παίκτες τους και στη συνέχεια τους ανάγκασαν να βγάλουν τις φανέλες τους.

Διαβάστε επίσης: Πέρεθ σε οπαδό της Ρεάλ για Κριστιάνο Ρονάλντο: «Πάλι; Είναι 38 ετών…»

Συγκεκριμένα, με το τελευταίο σφύριγμα η ατμόσφαιρα στις κερκίδες, η οποία ήταν ήδη τεταμένη, ξέφυγε τελείως όταν σφραγίστηκε ο αποκλεισμός.

Μάλιστα τα πράγματα πήραν άγρια τροπή καθώς όταν οι παίκτες της ομάδας πλησίασαν τις εξέδρες για να χειροκροτήσουν τον κόσμο, τους ζητήθηκε να φωνάξουν συνθήματα κατά της διοίκησης κάτι το οποίο δεν δέχτηκαν να κάνουν.

Τότε οι εξαγριωμένοι οπαδοί άρχισαν να τους βρίζουν και να τους απειλούν ενώ στη συνέχεια τους ανάγκασαν να βγάλουν τις φανέλες τους.