Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας μίλησε για τον κατακλυσμό των τουρκικών παραλιών από ρώσους τουρίστες

Η Τατιάνα Νάφκα, σύζυγος του εκπροσώπου του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, ανέβασε στο προφίλ της το βίντεο με το ξέφρενο ελληνικό γλέντι, ωστόσο δεν διευκρίνισε σε ποια χώρα βρισκόταν προκαλώντας αναστάτωση δεδομένου ότι στην Ελλάδα απαγορεύεται η είσοδός της λόγω των κυρώσεων.

Το μυστήριο λύθηκε μετά από ώρες όταν κι έγινε γνωστό ότι έσπασε πιάτα μέχρι πρωίας σε ελληνική ταβέρνα στην τουρκική πόλη, Μαρμαρίδα.

Διαβάστε επίσης: Η Ουκρανία καλεί στο στρατό τις γυναίκες – Πόσες έχουν ενταχθεί μέχρι σήμερα

Τι λέει ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, Μανώλης Μάγκος, μίλησε στον Alpha για τον κατακλυσμό των τουρκικών παραλιών από ρώσους τουρίστες.

«Το ξενοδοχείο είναι εξάστερο και μαζεύεται όλη η ελίτ του κόσμου. Κι επειδή οι Ρώσοι δεν πηγαίνουν στην Ελλάδα λόγω κυρώσεων, έρχονται στην Τουρκία» επισημαίνει ο κ. Μάγκος.

Όσο για την Τατιάνα Νάφκα, ήταν με παρέα ολιγαρχών σε τεράστιο σκάφος τουλάχιστον 100 μέτρων.

Για το ελληνικό γλέντι, τονίζει: «Είναι στη φιλοσοφία μας, έχουμε ζωντανή μουσική, μπουζούκι και μετά χορούς, συρτάκια και σπάσιμο πιάτων. Η δουλειά μας είναι να περάσουν καλά στο ελληνικό γλέντι για να έρθουν και στην Ελλάδα».

Δείτε αναλυτικά

Ποια είναι η Τατιάνα Νάφκα

Όπως ανέφερε σε ρεπορτάζ της η Le Monde, τον Φεβρουάριο, και ενώ ο ρωσικός στρατός ετοιμαζόταν να εισβάλει στην Ουκρανία, η Τατιάνα Νάφκα δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο της μικρότερης κόρης της, που φοιτά σε σχολή μοντέλων στη Μόσχα, σε μία οικογενειακή εκδρομή για σκι, κι ένα σύντομο βίντεο όπου η ίδια και ο σύζυγός της αυτοσχεδιάζουν, σε φόντο ηλεκτρονικής μουσικής, ένα είδος χορογραφίας του TikTok γεμάτο από φιλιά και ερωτικά βλέμματα.

Αυτή είναι, εν ολίγοις, η ρουτίνα, για την πρώην πατινέρ, χρυσή Ολυμπιονίκη στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2006, η οποία στα 47 της έγινε διάσημη influencer (1,3 εκατομμύρια συνδρομητές).

Γνωρίζει τα κόλπα των κοινωνικών δικτύων: ανάμεσα στις πληροφορίες για τις εμφανίσεις της στον πάγο ή τη σχολή πατινάζ της, της αρέσει να δίνει νέα για την οικογένειά της από τη Μόσχα – #pescofamily, είναι ένα από τα αγαπημένα της hashtags.