Η ανάρτησή της προκάλεσε τις αντιδράσεις πολλών Ρώσων ακολούθων της

Πέπλο μυστηρίου επικρατεί τις τελευταίες ώρες με την γυναίκα του «δεξιού χεριού» του Βλαντιμίρ Πούτιν, Τατιάνα Νάφκα.

Όλα ξεκίνησαν μετά την ανάρτηση βίντεο στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, όπου -όπως προέκυπτε από τη λεζάντα τουλάχιστον- απολάμβανε τις διακοπές της στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης: Τι απαντά η Αθήνα για τη γυναίκα του Πεσκόφ που έσπαγε πιάτα ακούγοντας «Ζορμπά»

«Το σπάσιμο των πιάτων είναι μέρος της νυχτερινής ζωής στην Ελλάδα» ανέφερε χαρακτηριστικά η πρώην Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ. Η ανάρτηση συνοδευόταν από βίντεο στο οποίο διακρινόταν η ίδια να σπάει πιάτα υπό τους ήχους του «Ζορμπά».

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ανάρτησή της προκάλεσε τις αντιδράσεις πολλών Ρώσων ακολούθων της. Κάποιοι εξ αυτών την κατηγορούσαν ότι διασκεδάζει ξέφρενα τη στιγμή που η χώρα της βρίσκεται σε πόλεμο, ενώ άλλοι την ρωτούσαν αν ντρέπεται για εκείνη ο σύζυγός της.

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί πως η Ελλάδα περιλαμβάνεται στις χώρες που η Ρωσία έχει χαρακτηρίσει ως «μη φιλικές», ενώ παράλληλα υπάρχει απαγόρευση εισόδου Τατιάνας Νάφκα σε χώρες Σένγκεν λόγω των κυρώσεων. Εξ ου και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εξέδωσε ανακοίνωση που διαψεύδει τις φήμες για παρουσία της στην Ελλάδα.

«Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανακοινώνει ότι η Τατιάνα Νάφκα, σύζυγος του Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπροσώπου του Κρεμλίνου δεν έχει εισέλθει στην Ελλάδα, καθώς σε βάρος της ισχύει το μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε χώρες Σέγκεν. Οι εικόνες της που παρουσιάζονται στα social media είναι από άλλη χώρα».

Ακολούθησε το «κατέβασμα» της ανάρτησης από την ίδια τη σύζυγο του Πεσκόφ.

Πού βρισκόταν

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, η Τατιάνα Νάφκα βρισκόταν σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στα τουρκικά παράλια, και συγκεκριμένα στη Μαρμαρίδα, και όχι στην Ελλάδα.

Εκεί στεγάζεται και μια ταβέρνα, της οποίας ο ιδιοκτήτης είναι όντως Έλληνας, ενώ το σπάσιμο των πιάτων διαφημίζεται από την ιστοσελίδα της συγκεκριμένης ταβέρνας.