Τι αναφέρουν οι δικηγόροι του προέδρου του ΣΕΗ

Εξώδικη δήλωση προς Αλέξη Κούγια, απέστειλε μέσω των δικηγόρων του ο Σπύρος Μπιμπίλας, με αφορμή δηλώσεις που ο γνωστός ποινικολόγος έχει κάνει κατά καιρούς για τον Πρόεδρο του ΣΕΗ.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι δικηγόροι του Σπύρου Μπιμπίλα θα εξαντλήσουν κάθε νόμιμο δικαίωμα για την προάσπιση της προσωπικότητας του αλλά και του θεσμού τον οποίο υπηρετεί.

  • Διαβάστε επίσης: Ο Σπύρος Μπιμπίλας απαντά στη μήνυση από εκκλησιαστική ιστοσελίδα: «Έχουν σοβαρό πρόβλημα…»

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

Των Πληρεξουσίων Δικηγόρων του κ. Σπ. Μπιμπίλα, Ηθοποιού και Προέδρου του Σ.Ε.Η., Έλλης Ρούσσου και Ιωάννη Απατσίδη

Το μέτρο της Αλήθειας και το Ύψος του Νόμου είναι σταθερό και ανυπέρβλητο εμπόδιο, για όποιον επιχειρεί να χαλκεύσει στοιχεία και να επιφέρει, με ύβρεις, ψεύδη και διαβολές, αδιανόητες επιθέσεις.

Ως Πληρεξούσιοι Δικηγόροι του κ. Σπύρου Μπιμπίλα, Ηθοποιού και Προέδρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας να υπενθυμίζουμε αυτή την Αρχή, έναντι του οιουδήποτε, που την παραβιάζει.

Δηλώνουμε ότι θα εξαντλήσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμα του εντολέως μας, κ. Μπιμπίλα, για την προάσπιση της προσωπικότητάς του, αλλά και του Θεσμού, τον οποίο υπηρετεί.

Γι’ αυτό σήμερα επιδόθηκε εξώδικη δήλωση προς τον δικηγόρο, Αλέξιο Κούγια, για όλες τις κατά καιρούς συκοφαντικές, εξυβριστικές και προσβλητικές της προσωπικότητας του εντολέως μας, κ. Μπιμπίλα, δηλώσεις και συνεντεύξεις του, και θα ακολουθήσουν και όλα τα προβλεπόμενα ένδικα μέσα, ενώπιον κάθε αρμόδιας Αρχής.

Οι Πληρεξούσιοι Δικηγόροι

Ιωάννης Απατσίδης – Έλλη Ρούσσου