Ο δικηγόρος υποστήριξε ότι δεν εμπλέκεται ο εντολέας του δεν εμπλέκεται στο bullying κατά του 14χρονου.

Νέα στοιχεία για την υπόθεση bullying σε βάρος ενός 14χρονου παιδιού στον Πύργο έρχονται στη δημοσιότητα.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος ενός εκ των τριών παιδιών που έχουν μηνυθεί μίλησε στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο για τόσο για τον εμπρησμό του σχολείου, όσο και για τη βία κατά του ανήλικου.

Όπως τόνισε ο Νικόλαος Παναγόπουλος, ο εντολέας του δεν εμπλέκεται στο βίντεο, το οποίο απεικονίζει το περιστατικό βίας εναντίον του 14χρονου.

«Το αδίκημα που φέρεται να έχει τελέσει είναι της απειλής» ανέφερε ο δικηγόρος, σημειώνοντας ότι ο εντολέας του δεν εμπλέκεται στο επίμαχο βίντεο με τα χτυπήματα που δέχτηκε ο ανήλικος.

Παράλληλα, ο κ. Παναγόπουλος  τόνισε πως τα παιδιά που έβαλαν φωτιά στο σχολείο φαίνεται πως ήταν εκείνοι που χαστούκισαν τον 14χρονο.

«Η απειλή που φέρεται να έχει τελέσει τον Αύγουστο του 2022 δεν έχει να κάνει με το ζήτημα του εμπρησμού του γυμνασίου στον Πύργο, το οποίο έγινε νωρίτερα, τον Δεκέμβριο» σημείωσε ο δικηγόρος, προσθέτοντας ότι τα πρόσωπα που εμπλέκονται φέρεται να είναι τα ίδια.

«Ο εντολέας μου δεν είναι κατηγορούμενος για τον εμπρησμό του σχολείου. Ομολογεί ότι βρισκόταν στο εν λόγω σημείο τις στιγμές που έγιναν οι εμπρησμοί και οι βανδαλισμοί, όμως ο ίδιος δεν είχε ενεργή συμμετοχή σε όλα αυτά» συμπλήρωσε ο κ. Παναγόπουλος.

Τέλος, ο δικηγόρος του ανήλικου εκτίμησε πως η ποινική δίωξη που θα ασκηθεί τις επόμενες ημέρες θα είναι για πλημμέλημα.

Δείτε το βίντεο: