Οι Ερυθρόλευκοι εξέδωσαν ανακοίνωση για τη διαιτησία του Φωτιά στο παιχνίδι με τον Βόλο.

Η διαιτησία του Βασίλη Φωτιά στο παιχνίδι με τον Βόλο εξόργισε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, με τους Ερυθρόλευκους μετά το τέλος της αναμέτρησης να εκδίδουν ανακοίνωση και να κάνουν λόγο για «αλητεία και κακοποίηση του ποδοσφαίρου».

«Όσοι νομίζουν ότι θα παρακολουθούμε το θέατρο του εξευτελισμού του ελληνικού ποδοσφαίρου χωρίς αντίδραση, είναι γελασμένοι», τονίζουν οι πρωταθλητές, οι οποίοι ζητούν από τον αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ, να μην οριστεί ξανά Ελληνας διαιτητής στα παιχνίδια τους.

Διαβάστε επίσης: Τα 20 λεπτά ποδόσφαιρο κόντρα στο αντι-ποδόσφαιρο και ο Φωτιάς με το «σύνδρομο Καραντώνη»

«Απαιτούμε, όσο η σπείρα της ΕΠΟ και τα μέλη της συμμορίας ορίζουν και ελέγχουν τους διαιτητές, να μην σφυρίξει ξανά τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ κανείς Έλληνας διαιτητής», αναφέρουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Όσοι νομίζουν ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα συνεχίσει να υπομένει αυτή την αλητεία των Μπαλτάκων, των Γιαννάκηδων και των Φωτιάδων είναι γελασμένοι.

Όσοι νομίζουν ότι θα παρακολουθούμε το θέατρο του εξευτελισμού του ελληνικού ποδοσφαίρου χωρίς αντίδραση, είναι γελασμένοι.

Η αποψινή αλητεία και κακοποίηση του ποδοσφαίρου είναι η τελευταία κατά της ομάδας μας.

Εκτός αν οι διαιτητές ορίζονται για να κάνουν καθυστερήσεις και να κακοποιούν το ποδόσφαιρο, να μετατρέπουν τα φάουλ υπέρ μας σε… κίτρινες κάρτες εναντίον μας, να μη δίνουν καθαρά πέναλτι, όπως έκανε απόψε η επιλογή Μπένετ και Μπαλτάκου.

Απαιτούμε, όσο η σπείρα της ΕΠΟ και τα μέλη της συμμορίας ορίζουν και ελέγχουν τους διαιτητές, να μην σφυρίξει ξανά τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ κανείς Έλληνας διαιτητής».

Περισσότερα σε λίγο…