Κάποιες υποκλοπές ξέχασε ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Πρ. Παυλόπουλος είχε αποφύγει όλο το προηγούμενο διάστημα να τοποθετηθεί ευθέως επί των τρεχόντων κυβερνητικών πραγμάτων. Προτιμούσε έως τώρα αυτονόητες παρεμβάσεις επί εθνικών θεμάτων κατά τα πρότυπα των δεκάρικων λόγων που εκφωνούσε στη διάρκεια της προεδρικής του θητείας, φροντίζοντας πάντα να κινείται στο γνωστό μοτίβο της έντασης με την τουρκική ηγεσία, έχοντας πάντα κατά νου τη δυστυχή για εκείνον εμπειρία της ταραχώδους επίσκεψης του Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα τον Δεκέμβριο του 2017.

Τις προηγούμενες ημέρες ξέφυγε από τον ανώδυνο κανόνα και είπε να τοποθετηθεί για τις υποκλοπές της παρούσης περιόδου, υπερασπιζόμενος το συνταγματικώς κατοχυρωμένο ατομικό δικαίωμα του απαραβίαστου των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων. Αυτονοήτως και πάλι όμως, παρά την όποια… τόλμη του.

Μόνο που κάποιοι θυμήθηκαν ότι στη διάρκεια της θητείας του δεν υπήρξε τόσο τολμηρός απέναντι σε αντίστοιχα φαινόμενα. Ολοι ενθυμούνται με πόση κατανόηση αντιμετώπιζε του Πάνου Καμμένου τις αυθαιρεσίες ή των προστατευομένων του κ. Τσίπρα τα δικαστικά άλματα. Δυο μέτρα και δυο σταθμά δεν ταιριάζουν στον άλλοτε πρώτο πολίτη της χώρας…

Πηγή: Βηματοδότης