Στην πρόοδο που σημειώνει ο Ολυμπιακός κατά την διάρκεια της προετοιμασίας στάθηκε ο Τζόελ Μπολομπόι.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Φενέρμπαχτσε με 74-66 στη Κωσταντινούπολη, στο πρώτο εκ των δύο φιλικών που θα δώσουν οι δύο ομάδες.

Ένας από τους πρωταγωνιστές για το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν ο Τζοέλ Μπολομπόι ο οποίος κατέγραψε κόντρα στους Τούρκους 14 πόντους.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών, στάθηκε στην πρόοδο που έχει δείξει η ομάδα του κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, ενώ μίλησε και για το δεύτερο φιλικό που ακολουθεί με τους Τούρκους (Δευτέρα 12/09 – 20:30).

Διαβάστε επίσης: Ουκρανία – Πολωνία 86-94: Με ηγέτες Σλότερ και Πονίτκα στους «8»!

«Χθες ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως, καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Σίγουρα ήταν κλειστό ματς, αλλά είδαμε την πρόοδο που κάνουμε. Δουλέψαμε πολύ στην άμυνα και επιθετικά προσπαθήσαμε να κάνουμε πιο απλά τα πράγματα. Όλοι εδώ καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια, τόσο ατομικά, όσο και ομαδικά. Νιώσαμε καλά που παίξαμε με μια πολύ καλή ομάδα, κάτι που μας βοήθησε να δούμε που βρισκόμαστε».

Για το φιλικό της Δευτέρας με τη Φενέρμπαχτσε: «Ανυπομονούμε για τον αγώνα της Δευτέρας. Θα είναι κάτι σαν το πρώτο επίσημο παιχνίδι, καθώς θα είναι ανοικτό στο κοινό. Θα έρθουν αρκετοί φίλαθλοι. Όλοι ανυπομονούμε. Θα είναι ακόμη πιο δύσκολο παιχνίδι, για τον επιπλέον λόγο ότι κερδίσαμε το χθεσινό ματς. Περιμένουμε πως θα είναι πιο επιθετικοί και ακόμη πιο συγκεντρωμένοι».