Η οικογένεια αποδέχτηκε την πρόσκληση με ιδιαίτερη χαρά και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη για αυτή την γενναιόδωρη προσφορά

Ήρθαν για οικογενειακές διακοπές στην Κρήτη, ωστόσο έμελλε να βιώσουν τον απόλυτο τρόμο από ντόπιους νταήδες, στην περιοχή του Μυλοποτάμου. Ο λόγος για την πενταμελή οικογένεια των Γερμανών, η οποία επισκέφτηκε το νησί – για τρίτη, μάλιστα, φορά – προκειμένου να περάσει ξένοιαστα τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Οι τουριστικοί φορείς του νησιού χαρακτηρίζοντας την πράξη αυτή ως «απαράδεκτη», ζήτησαν συγγνώμη και προσκάλεσαν την οικογένεια των Γερμανών τουριστών που δέχθηκαν την επίθεση να επισκεφτούν ξανά την Κρήτη με όλα τα έξοδα πληρωμένα από τον Σύνδεσμο Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης.

  • Διαβάστε επίσης: Με ποινικό μητρώο οι δράστες της επίθεσης σε γερμανούς τουρίστες – Γιατί εμβόλισαν το ΙΧ τους

Αναλυτικά το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσής τους:

«Ο Σύνδεσμος Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης καταδικάζει την απαράδεκτη επίθεση σε Γερμανούς τουρίστες στην περιοχή του Περάματος. Συμπεριφορές τέτοιου είδους δεν συνάδουν με την Κρητική Φιλοξενία και πλήττουν το Τουριστικό μας προϊόν.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου μας επικοινώνησε με την οικογένεια και αφού εξέφρασε την ειλικρινή συγνώμη εκ μέρους του Τουρισμού της Κρήτης και των Κρητικών, προσκάλεσε όλη την οικογένεια να επισκεφτούν σε μελλοντική ημερομηνία της αρεσκείας τους, για μία εβδομάδα την Κρήτη ξανά με όλα τα έξοδα πληρωμένα από τον Σύνδεσμό μας.

  • Διαβάστε επίσης: Μας επιτέθηκαν με λάμα 20 εκατοστών – Σοκάρουν οι γερμανοί τουρίστες που καταδιώχτηκαν από Κρητικούς

Η οικογένεια αποδέχτηκε την πρόσκληση με ιδιαίτερη χαρά και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη για αυτή την γενναιόδωρη προσφορά.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε να μην ξανασυμβούν παρόμοια γεγονότα»