«Είμαστε έκπληκτοι» αναφέρουν οι συνεργάτες του Αλέξη Κούγια «με το περιεχόμενο του συγκεκριμένου δελτίου Τύπου».

Ο Αλέξης Κούγιας, μέσω ανακοίνωσης του δικηγορικού του γραφείου και των συνεργατών του, απάντησε στο εξώδικο του Σπύρου Μπιμπίλα. Θυμίζουμε ότι το εξώδικο στον κ. Κούγια εστάλη με αφορμή δηλώσεις που ο γνωστός ποινικολόγος έχει κάνει κατά καιρούς για τον πρόεδρο του ΣΕΗ.

  • Διαβάστε επίσης: Νέα κόντρα Κούγια – Λέων για την υπόθεση Πισπιρίγκου: «Ιδιώτης ιατροδικαστής»

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Εμείς οι συνεργάτες του γραφείου Κούγια πληροφορηθήκαμε σήμερα το περιεχόμενο ενός άκρως συκοφαντικού δελτίου τύπου, με το οποίο δύο συνάδελφοί μας δικηγόροι αποδίδουν στον κ. Κούγια διάφορες παράνομες συμπεριφορές.

Είμαστε έκπληκτοι με το περιεχόμενο του συγκεκριμένου δελτίου Τύπου, γιατί δεν ενθυμούμεθα καμία παράνομη συμπεριφορά του κου Κούγια εις βάρος ουδενός εκ των δύο δικηγόρων, από τους οποίους η μια μας είναι παντελώς άγνωστη, αφού ουδεμία ομοδικία ή αντιδικία είχαμε μαζί της, ενώ όσον αφορά τον άλλο δικηγόρο, εκκρεμούν εις βάρος του εκ μέρους του κου Κούγια αιτήματα πειθαρχικής διώξεώς του, αλλά και προσφυγή στα αστικά δικαστήρια για αναρτήσεις σε προσωπικούς λογαριασμούς του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης εις βάρος του κου Κούγια.

Όσον αφορά τον Σπύρο ΜΠΙΜΠΙΛΑ και το ΔΣ του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, αλλά και την ενέργεια τους στις εκλογές του σωματείου να συγκεντρώνουν υπογραφές εις βάρος του κου Κούγια κάτω από ένα πλήρως συκοφαντικό κείμενο, με αιτία την υπεράσπιση του κου Κούγια στην υπόθεση Λιγνάδη, της οποίας το αποτέλεσμα τούς καταστεναχώρησε και τους εξέθεσε, τόσο ο κ. Κούγιας, όσο και ο κ. Λιγνάδης ετοιμάζουν μηνύσεις και αγωγές για οποιονδήποτε τούς συκοφάντησε, τις οποίες, λόγω του μεγάλου αριθμού των, τις επεξεργαζόμαστε και σύντομα θα κατατεθούν».