Σε μια πρωτότυπη και χρήσιμη δράση προχώρησε η Διεύθυνση του καταστήματος κράτησης Μαλανδρίνου, η οποία σε συνεργασία με τους υπαλλήλους και τους κρατούμενους που εργάζονται στο συνεργείο, κατασκεύασαν 200 ταΐστρες για αδέσποτα ζώα και τις δώρισαν στο Δήμο Δελφών.

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία της Διεύθυνσης του Καταστήματος κράτησης Μαλανδρίνου, των υπαλλήλων και των κρατουμένων στο κατάστημα, να κατασκευάσουν και να δωρίσουν ταΐστρες για αδέσποτα ζώα συντροφιάς, οδήγησε τον Δήμο Δελφών να ευχαριστήσει δημοσίως για την κίνηση αυτή.

«Ευχαριστούμε θερμά το Κατάστημα Κράτησης Μαλανδρίνου και ιδιαίτερα τον Διευθυντή κ. Ευθύμιο Παπαδήμα, τους υπαλλήλους και τους κρατούμενους που εργάζονται στο συνεργείο του Καταστήματος, για την κατασκευή και παράδοση στο Δήμο Δελφών 200 αυτόματων ταϊστρών για τη σίτιση αδέσποτων ζώων συντροφιάς» αναφέρει ο Δήμος Δελφών στην ανακοίνωση του και προσθέτει:

«Η δωρεά του εν λόγω εξοπλισμού θα συμβάλει στην υλοποίηση των δράσεών μας που στόχο έχουν την μέριμνα και προστασία των αδέσποτων ζώων και ταυτόχρονα καταδεικνύει το σημαντικό έργο που συντελείται στο Κατάστημα Κράτησης Μαλανδρίνου».