Η Μαρίνα Υψηλάντη, κόρη της μεγάλης ηθοποιού Αιμιλίας Υψηλάντη, ηθοποιός και η ίδια, έχασε τη ζωή της σε ηλικία 55 ετών.

Πέθανε η μοναχοκόρη της ηθοποιού Αιμιλίας Υψηλάντη, σε ηλικία 55 ετών.

Η ηθοποιός Μαρίνα Υψηλάντη ήταν κόρη της σπουδαίας ηθοποιού, Αιμιλίας Υψηλάντη, και του ναυτικού, Άγγελου Υψηλάντη. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Αθηνών «Γιώργος Θεοδοσιάδης» και αργότερα συνέχισε τις σπουδές της στη Νέα Υόρκη. Είχε αποκτήσει μια κόρη.

Διαβάστε επίσης: Οι ερμηνείες της αγαπημένης Μίνας Αδαμάκη που άφησαν εποχή – Οι σκηνές που δακρύσαμε από τα γέλια

Η Αιμιλία Υψηλάντη σε συνέντευξη που είχε δώσει στο «Mega Καλημέρα» πριν από έναν χρόνο, είχε δηλώσει για τον έναν γάμο και την κόρη της:

«Έκανα έναν γάμο το 1964 και απέκτησα την κόρη μου. Είπα θα κάνω έναν κλειστό γάμο. Ήταν ναυτικός ο σύζυγός μου. Η ζωή μαζί του δεν ήταν δύσκολη, γιατί ήμουν παντρεμένη αλλά συγχρόνως και ελεύθερη».

«Υπάρχει μια ελληνική οικογένεια και δεν μεγάλωσα μόνη μου το παιδί. Δεν πειράζει που έλειπε ο σύζυγός μου. Δεν είναι πια στη ζωή. Είχε μια στενή σχέση με την κόρη μου. Εκείνος έπαιρνε τη μεγάλη αγάπη. Με την κόρη μου δεν είχα τις συγκρούσεις που θα έπρεπε. Μέχρι 16-17 χρονών κοιμόμασταν μαζί», αποκάλυψε.

Τα συλλυπητήρια στο

Η σελίδα της Μαρίνας Υψηλάντη στο , τις τελευταίες ώρες, έχει γεμίσει με συλλυπητήρια μηνύματα.

Ηθοποιοί, αλλά και απλός κόσμος αποχαιρετούν την 55χρονη ηθοποιό, έχοντας μόνο καλά λόγια για τον χαρακτήρα και τη δουλειά της, ενώ δεν παραλείπουν να αναφερθούν και στη μητέρα της, την σπουδαία ηθοποιό Αιμιλία Υψηλάντη.