Στοχευμένη κατά συγκεκριμένων προσώπων ήταν η ένοπλη επίθεση γυναίκας, σύμφωνα με την αστυνομία, στο κέντρο της Ατλάντα, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνθρωποι και να τρυματιστεί άλλος ένας.

Αστυνομικοί συνέλαβαν ύποπτη (φωτογραφίες από το , @cbs46, επάνω, από κάμερες ασφαλείας και βίντεο, κάτω) στο διεθνές αεροδρόμιο της Ατλάντα, ύστερα από πολύωρη έρευνα για τους πυροβολισμούς στο κέντρο της πόλης που προκάλεσαν τον θάνατο δύο ανθρώπων και τον τραυματισμό τρίτου.

Ηταν στοχευμένη

Η αστυνομία της Ατλάντα εκτιμά ότι η επίθεση ήταν στοχευμένη κατά συγκεκριμένων προσώπων.

Δείτε ακόμα – Πανικός στο αεροδρόμιο της Ατλάντα – Εκπυρσοκρότησε όπλο επιβάτη

Ανταποκρινόμενοι σε κλήση για επεισόδιο με πυροβολισμούς, γύρω στις 13:45 (τοπική ώρα), αστυνομικοί εντόπισαν δύο ανθρώπους που είχαν δεχθεί πυρά σε κτιριακό συγκρότημα κοντά στην πλατεία Κόλονι.

Ο ένας πέθανε και ο δεύτερος διακομίστηκε στο νοσοκομείο, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Αλλη μια κλήση


Η διαδρομή της ύποπτης γυναίκας από κάμερες ασφαλείας

Λίγο αργότερα, η αστυνομία έλαβε άλλη μια κλήση για πυροβολισμούς σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου. Σε πολυώροφο συγκρότημα γραφείων βρέθηκε το τρίτο θύμα.

Ηταν βαριά τραυματισμένο και εξέπνευσε μετά τη διακομιδή του σε νοσοκομείο.

Οι πληροφορίες που συγκέντρωσε η αστυνομία έκαναν λόγο για γυναίκα, η οποία φέρεται να ευθύνεται για τη διπλή επίθεση.

«Τρέμαμε»

Η Τακουάντα Αλεξάντερ, 35χρονη μαγείρισσα που είχε μόλις μετακομίσει στην Ατλάντα, βρισκόταν στην πλατεία Κόλονι ελπίζοντας να βρει δουλειά σε κάποιο από τα εστιατόρια της περιοχής όταν άκουσε τις σειρήνες των περιπολικών.

«Ηρθαν αστυνομικοί και μας είπαν να μπούμε όλοι μέσα», είπε. «Ακούγονταν σειρήνες και ελικόπτερα. Τρέμαμε. Ακούσαμε ότι πυροβολήθηκαν άνθρωποι», ανέφερε.

Προτού εντοπιστεί η ύποπτη στο διεθνές αεροδρόμιο Χάρτσφιλντ-Τζάκσον της Ατλάντα και τεθεί υπό κράτηση, η αστυνομία είχε αποκλείσει πολλά οικοδομικά τετράγωνα, προτρέποντας τον κόσμο να αναζητήσει ασφαλές καταφύγιο.

Πηγή: ΑΠΕ