Αποκαλυπτικός Ματίας Αλμέιδα για την επιστροφή του στη Ρίβερ Πλέιτ στο φινάλε της ποδοσφαιρικής του καριέρας τονίζοντας πως το έκανε χωρίς χρήματα, μόνο για την αγάπη του για την ομάδα.

Ένα δείγμα της προσωπικότητάς του φανέρωσε σε δηλώσεις του στο «Depor TV» ο Ματίας Αλμέιδα. Ο προπονητής της ΑΕΚ αναφέρθηκε στην επιστροφή του στη Ρίβερ Πλέιτ στη δύση της σπουδαίας ποδοσφαιρικής του καριέρας και τόνισε πως το έκανε για την αγάπη του για την ομάδα, χωρίς να αξιώσει χρήματα.

«Γύρισα και έπαιξα στην Ρίβερ χωρίς μισθό! Έπαιξα, σαν οπαδός! Τους είπα πληρώστε μου τον βασικό μισθό», είπε ο Αλμέιδα που βίωσε τον υποβιβασμό της Ρίβερ ως ποδοσφαιριστής της και στη συνέχεια κατάφερε να την επαναφέρει στην πρώτη κατηγορία ως προπονητής.

«Ήταν πολύ λυπηρό γιατί ήθελα να κλείσω την καριέρα μου σαν παίκτης αλλά έγινε με τον χειρότερο τρόπο», υπογράμμισε ο «Pelado» και αναφέρθηκε και στο γνωστό θέμα με την κατάθλιψη που αντιμετώπιζε στο κλείσιμο της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

«Όταν κρέμασα τα παπούτσια μου είχα κατάθλιψη. Ξεκινάω λοιπόν με μια ψυχολόγο και ένα από τα θέματα ήταν να κλείσω ό,τι είχα αφήσει ανοικτό, που ήταν το ποδόσφαιρο. Δεν το είχα κλείσει ποτέ».