Οι Κιτρινόμαυροι εξέδωσαν ανακοίνωση για τα εισιτήρια του παιχνιδιού με τον Βόλο – Πώς θα γίνει η διάθεση.

Τον τρόπο που θα κατανεμηθούν τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Βόλο (27/8), για την 2η αγωνιστική της Super League, που θα πραγματοποιηθεί στη Ριζούπολη, ανακοίνωσε η ΑΕΚ.

Όπως γνωστοποίησαν οι Κιτρινόμαυροι, προτεραιότητα για να παρακολουθήσουν από κοντά το παιχνίδι με τους Θεσσαλούς θα έχουν οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας.

Εάν η ζήτηση είναι μεγαλύτερη και διατεθούν όλα τα εισιτήρια, τότε όσοι οπαδοί της ΑΕΚ έχουν διαρκείας και δεν καταφέρουν να εξυπηρετηθούν στο ματς με τον Βόλο, θα έχουν τον πρώτο λόγο για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα που θα γίνει επίσης στη Ριζούπολη. Αν δεν καλυφθεί το σύνολο των διαθέσιμων θέσεων του «Γ. Καμάρας» από κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, θα εκδοθούν και απλά εισιτήρια.

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση ακολουθεί την αντίστοιχη που είχε βγάλει νωρίτερα η Ενωση και ζητούσε από όσους φιλάθλους της έχουν παράπονα για το γεγονός ότι ακόμα δεν είναι έτοιμη η «Opap Arena», με αποτέλεσμα τα δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος με τον Βόλο και τον ΠΑΣ Γιάννινα να γίνουν στην Ριζούπολη, να επιστρέψουν τα διαρκείας.

Μια ανακοίνωση που εξόργισε τον κόσμο της ΑΕΚ, που τα έβαλε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι προτεραιότητα για την παρουσία τους στο γήπεδο στον αγώνα ΑΕΚ – Βόλος ΝΠΣ, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Γιώργος Καμάρας» της Ριζούπολης (27/8 – 21.30), θα έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

Όσοι εξ αυτών επιθυμούν να παρακολουθήσουν από κοντά το παιχνίδι, θα πρέπει να επισκεφθούν την ειδική πλατφόρμα που θα «ανέβει» στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας το μεσημέρι της Τρίτης 23/8, προκειμένου να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα. Εντός λίγων λεπτών θα δέχονται απαντητικό μήνυμα επιβεβαίωσης και αυτομάτως θα αποκτούν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο μόνο με την επίδειξη της κάρτας διαρκείας τους στις θύρες που θα τους υποδειχθούν με νεότερη ανακοίνωση.

Σε περίπτωση που η ζήτηση από την πλευρά των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας είναι μεγαλύτερη από τις διαθέσιμες θέσεις, όσοι δεν εξυπηρετηθούν στον αγώνα με τον Βόλο ΝΠΣ θα έχουν προτεραιότητα για την παρακολούθηση του παιχνιδιού της 3ης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αν δεν καλυφθεί το σύνολο των διαθέσιμων θέσεων του «Γ. Καμάρας» από κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, θα εκδοθούν και απλά εισιτήρια.

Με δεδομένο ότι βασική επιθυμία όλων μας είναι η θερμότερη δυνατή στήριξη της ομάδας μας και όσα αυτή μπορεί να προσφέρει σε αγωνιστικό επίπεδο, παρακαλούμε να ακολουθήσουν τη διαδικασία εξασφάλισης θέσης στο γήπεδο της Ριζούπολης μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας που θα είναι απολύτως βέβαιοι για την παρουσία τους στο γήπεδο, ώστε να μην στερηθεί αναίτια τη θέση κάποιος άλλος φίλος της ΑΕΚ.