Καταπέλτης ο πρώην δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου

Στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη βρέθηκε ο Όθωνας Παπαδόπουλος, πρώην συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου στην υπόθεση της Πάτρας.

Ο ίδιος ερωτήθηκε για τις αιτίες αντικατάστασής του με τον Αλέξης Κούγιας στην υπόθεση με εκείνον να δηλώνει πως έχει μια πικρία για κάτι που δεν ολοκληρώθηκε, ωστόσο δεν του απέσπασαν πολλές πληροφορίες για το υπόλοιπο παρασκήνιο της υπόθεσης.

  • Διαβάστε επίσης: Τρεις φορές πάνω η κεταμίνη που βρέθηκε στην Τζωρτζίνα – Τα πρόσωπα «κλειδιά» που θα ρίξουν φως στις συνθήκες θανάτου

Στο μεταξύ είναι σε εξέλιξη η δικαστική απόφαση μετά το αίτημα του εισαγγελέα να καταδικαστεί η Πισπιρίγκου για τους θανάτους των παιδιών της με τον Αλέξη Κούγια να ξεσπά με τα όσα αναφέρονται.

Η πρόταση του εισαγγελέα ωστόσο και η περιγραφή του για την κατηγορούμενη είναι πραγματικά «καταπέλτης».

Οι πρώτες δηλώσεις του Όθωνα Παπαδόπουλου

Παρά τις επίμονες προσπάθειες της Ζήνας Κουτσελίνη και των συνεργατών της δεν μπόρεσαν να του αποσπάσουν μια απάντηση που να ρίχνει φως στους λόγους που του ζητήθηκε να αποχωρήσει από το προσκήνιο.

Τήρησε σιγήν ιχθύος επικαλούμενος τον δεοντολογικό κώδικα ωστόσο παραδέχτηκε ότι έμεινε με πικρία για την εξέλιξη των γεγονότων, λόγω του ότι νιώθει ότι δεν ολοκλήρωσε το έργο του.

Δείτε όσα είπε