Η ΠΑΕ Παναιτωλικός ανακοίνωσε πως το συγκλονιστικό πανό για τον αδικοχαμένο Άλκη Καμπανό, θα επιστρέψει στο γήπεδο του Παναιτωλικού στο ματς με τον Άρη.

Ο Παναιτωλικός θα υποδεχθεί τον Άρη για τη 2η αγωνιστική της Super League, με τη διοίκηση της ομάδας του Αγρινίου να ανακοινώνει πως το εντυπωσιακό πανό, που απεικονίζει τον Τίτορμο (σύμβολο του Παναιτωλικού και ήρωα της ελληνικής μυθολογίας) να κρατάει στην αγκαλιά του τον Άλκη, θα αναρτηθεί ξανά στο γήπεδο.

Διαβάστε επίσης: Πρώτη σέντρα στην Ουκρανία έπειτα από 9 μήνες (pics)

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Δομή «1ης Φεβρουαρίου 2022 – Εις το Όνομα του Άλκη» ιδρύθηκε από μία ομάδα πολιτών που επιθυμεί η άγρια δολοφονία και ο άδικος θάνατος του Άλκη Καμπανού, να αποτελέσει εφαλτήριο δράσεων ώστε η μνήμη του να παραμείνει άσβεστη και να αποτελέσει σύμβολο αλλαγής για όλους μας. Να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, καλύτεροι οπαδοί, να μάθουμε να σεβόμαστε περισσότερο την διαφορετικότητα.

Η Δομή έχει στην κατοχή της (πλειοψήφησε στη σχετική δημοπρασία μέλος της) το πανό με το σκίτσο του Χρήστου Παπανίκου που συγκλόνισε το πανελλήνιο: Τον ΤΙΤΟΡΜΟ να κρατάει το άψυχο σώμα του ΑΛΚΗ!

Με την ευκαιρία του αγώνα πρωταθλήματος Παναιτωλικός – Άρης την προσεχή Κυριακή, τα μέλη της Δομής εξέφρασαν την επιθυμία να δώσουν το παρών στο γήπεδό μας και να αναρτήσουν ξανά το πανό στο μέρος που πρωτοεμφανίστηκε τον Φεβρουάριο, εκπέμποντας ένα ισχυρότατο μήνυμα. Τιμώντας έτσι την πρωτοβουλία του Παναιτωλικού να πάρει από τον Φεβρουάριο (μία ακόμα) ξεκάθαρη θέση κατά της βίας στον αθλητισμό και στην κοινωνία.

Με μεγάλη χαρά ικανοποιούμε την επιθυμία τους και θα τους φιλοξενήσουμε στο Αγρίνιο. Από κοινού θα υπενθυμίσουμε ξανά σε όλους ότι ο αγώνας κατά της βίας πρέπει να είναι καθημερινός. Η δολοφονία του Άλκη θα συνεχίσει να ενώνει φωνές και δράσεις!»