Δικαιώματα


 
 
 
 
 
 

 
 
 
ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
 

Tα κείμενα, οι φωτογραφίες και τα γραφήματα που εμφανίζονται στο site "Mind Games"®, (εκτός ελαχίστων περιπτώσεων όπου η πηγή αναφέρεται) είναι αποκλειστική ιδιοκτησία του Δημήτρη Βάρου και προστατεύονται από διεθνείς και ελληνικούς νόμους.


Τα δημοσιευόμενα αποσπάσματα από τα βιβλία "Ανδρομέδα", "Θηρασία", "Φρύνη", "We are Greeks!" και "Λάκης, τελεία, τζι-αρ" εμπεριέχουν και δικαιώματα των εκδοτών που αναφέρονται (Εκδόσεις Καστανιώτη, Bookstars, Φιλοτεχνικός Όμιλος Χίου, Noble House Publishers, International Library of Poetry, Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο κ.ά.), ενώ τα τραγούδια που υπάρχουν στο site είναι ιδιοκτησία του Δημήτρη Βάρου και του Γιάννη Μαρκόπουλου.


Χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση του δημιουργού, απαγορεύεται η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή του παρόντος έργου στο σύνολό του ή τμημάτων του με οποιονδήποτε τρόπο, καθώς και η μετάφραση, ή διασκευή του ή εκμετάλλευσή του με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγής έργου, λόγου ή τέχνης, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης Βέρνης - Παρισιού, που κυρώθηκε με το ν. 100/1975.


Η αναπαραγωγή, αντιγραφή, μετάλλαξη με οποιονδήποτε τρόπο καθώς και η αποθήκευση των φωτογραφιών επίσης απαγορεύεται χωρίς την έγγραφη άδεια του Δημήτρη Βάρου. Η χρήση φωτογραφίας σαν βάση για άλλη φωτογραφική σύνθεση ή γράφημα παραβαίνει  επίσης τους παραπάνω νόμους.

Copyright © 2012 Δημήτρης Βάρος